Prijzen

Algemene informatie

Verder bieden wij de indien van te voren aangegeven, mogelijkheid om uw hond verder te verzorgen bij thuiskomst na de wandeling. Denk hierbij aan water, medicijnen of voer verstrekken.

Wat kun je verwachten?

Groepswandelingen

Wij lopen met kleine groepen honden afwisselend in het bos en toegestane losloopgebieden in de regio Zwolle. De ene keer zal er voor de honden de mogelijkheid zijn om ook te gaan zwemmen, de andere keer niet.

Individuele wandelingen

Individuele wandelingen zijn afhankelijk van de hond en de met de eigenaar gemaakte afspraken. Meestal is de route in de buurt van het woonadres. Denk hierbij aan pups, oudere honden of honden die niet in een groep kunnen wandelen.

Kennismakingspakket

Gedurende een wandeling van 15- 30 minuten willen we graag kennis maken met uw hond, om zo te in overleg te bekijken hoe de hond reageert en in welke wandelgroep de hond het beste past. Soms blijkt  dat na deze kennismaking de hond beter (nog) niet met een groep mee kan wandelen.

Ook krijgt de hond na aanmelding een eigen halsband met de naam van de uitlaatservice welke de hond verplicht is elke wandeling te dragen. Dit mocht de hond onverhoopt toch niet met de groep meelopen wel herkenbaar is.